Karolien Koolhof en Bob de Groot verzorgen op donderdag 25 mei in Utrecht een seminar over diversiteit in persoonlijkheid en leiderschap. In de sessie zoomen ze in op hoe verschillen in persoonlijkheid van invloed zijn op communicatie, samenwerking, management en leiderschap, effectiviteit van (management)teams, talentontwikkeling en ontwikkeling van de loopbaan.

Het is inmiddels voldoende bekend dat divers samengestelde teams beter presteren door juist de kracht van de verschillen te benutten. Wat is daarbij de betekenis van neurodiversiteit? Juist succesvolle en effectieve managementteams kunnen de ‘next step’ maken door het benutten van verschil in persoonlijkheid van de teamleden.

Wat kenmerkt introverten, ambiverten en extraverten? Welke specifieke waarde kunnen zij toevoegen aan organisaties en teams en wat kunnen zij van elkaar leren? Hoe verhoudt dit zich tot leiderschap? Wat is de betekenis voor talentontwikkeling? Hoe kijkt een headhunter naar een introverte Board level kandidaat? Het komt allemaal aan bod tijdens deze twee uur durende sessie.

Programma en aanmelden

Deelname aan deze middag kost 295 euro. Dat is inclusief koffie/thee, een drankje na afloop en een exemplaar van het boek Introvert Leiderschap, geschreven door Karolien Koolhof. Het programma is als volgt:

14:30 uur - Inloop

15:00 uur - Aanvang sessie

16:00 uur - Korte pauze

16:15 uur - Vervolg sessie

17:00 uur - Napraten met een drankje

Het seminar wordt gegeven bij Quinton House, Nieuwegracht 60 in Utrecht.

Koop tickets

Over de sprekers

Karolien Koolhof is oprichter van Quiet Quality. In haar praktijk als coach helpt zij introverten om beter om te kunnen gaan met hun dagelijkse uitdagingen. Zij deed een MBA, die resulteerde in het boek ‘Introvert Leiderschap, de stille kracht van de introverte leider’ (2020).

Bob de Groot heeft meer dan 35 jaar ervaring in HRM, Management Development en Management Consulting en was lid van meerdere managementteams. Als Partner bij KPMG Ebbinge en Amrop Executive Search adviseerde hij bestuurders en toezichthouders bij de invulling van topposities binnen hun organisaties.

flyer