Coachen is mensenwerk. Ik ben me er iedere dag van bewust welke impact ik als coach kan maken, zowel positief als negatief. Om die reden heb ik een aantal standaarden waar ik me aan houd, om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Ik vertel je er graag meer over.

Voortdurende professionele ontwikkeling

Blijven leren is een pijler van mijn praktijk. Zo studeer ik psychologie aan de Open Universiteit en volg ik jaarlijks meerdere trainingen. Door regelmatig workshops, trainingen en conferenties bij te wonen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ben ik in staat om mijn vaardigheden en kennis uit te breiden. Hierdoor kan ik klanten relevante en effectieve benaderingen bieden, die passen bij hun behoeften en doelen.

Gebruik van bewezen methoden

Ik geloof sterk in het gebruik van bewezen en wetenschappelijk onderbouwde methoden, die gebaseerd zijn op degelijk onderzoek en ervaring. Door mijn aanpak te baseren op wat echt werkt, kan ik mijn klanten effectieve tools en technieken bieden die hen helpen om hun doelen te bereiken. Dit betekent ook dat ik voortdurend mijn eigen kennis bijwerk en kritisch kijk naar nieuwe trends en benaderingen om te beoordelen of ze waarde toevoegen aan mijn praktijk.

Samenwerking en reflectie

Ik neem regelmatig deel aan intervisie en supervisie, waarbij ik mijn ervaringen deel en feedback ontvang van collega's en mentors. Deze waardevolle gesprekken stellen me in staat om mijn eigen praktijk te evalueren, blinde vlekken op te sporen en nieuwe inzichten op te doen die mijn coaching verrijken. Door open te staan voor feedback en te leren van anderen, blijf ik groeien als professional en als mens.

Lidmaatschap professionele organisaties

Als lid van Noloc (hier ben ik gecertificeerd) en Nip ben ik verbonden met collega-coaches en psychologen en heb ik toegang tot extra ondersteuning. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en kan ik voldoen aan de ethische normen en richtlijnen die gelden voor mijn beroep.

Zoals je ziet blijf ik dus zelf ook constant in beweging. Wat mij betreft een voorwaarde voor het zijn van een goede coach.