Coachtraject introvert leiderschap

Als introvert is het soms een uitdaging om jezelf te zien als een leider, vooral in een wereld die vaak de voorkeur lijkt te geven aan extraverte eigenschappen. Maar wist je dat introvert leiderschap een unieke kracht kan zijn, juist vanwege jouw stille en bedachtzame benadering? Mijn coachtraject Introvert Leiderschap is gericht op het ontwikkelen van jouw introverte leiderschapsvaardigheden, zodat je jouw unieke stijl van leiderschap kunt omarmen en effectief kunt zijn in elke leiderschapsrol.

Traject Introvert Leiderschap

Dit traject richt zich op het verkennen en versterken van jouw introverte leiderschapskwaliteiten. We onderzoeken hoe je jouw natuurlijke neigingen als introvert kunt benutten om een impactvolle leider te zijn, zonder afbreuk te doen aan wie je bent. Ik help je bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals empathie, luistervaardigheid, strategisch denken en effectieve communicatie, zodat je als introverte leider succesvol kunt zijn in het leiden van jezelf, teams en organisaties.

Resultaten na dit traject

 • Verhoogd zelfbewustzijn: Door middel van gesprekken en oefeningen krijg je een dieper inzicht in jouw introverte leiderschapsstijl, inclusief jouw sterke punten, uitdagingen en leiderschapsdoelen.

 • Versterkt leiderschapsvertrouwen: Je ontwikkelt meer vertrouwen in jouw vermogen om effectief te leiden als introvert, en leert hoe je jouw unieke stijl van leiderschap kunt benutten en communiceren met impact.

 • Meer impact: Je leert hoe je jouw introverte kwaliteiten kunt gebruiken om anderen te inspireren, motiveren en begeleiden, en hoe je een positieve invloed kunt hebben op jouw team en organisatie.

 • Strategisch denken: We verkennen hoe je jouw introverte denkvaardigheden kunt inzetten om strategische beslissingen te nemen en langetermijnvisies te ontwikkelen die waarde toevoegen aan jouw organisatie.

 • Effectieve communicatie: Je leert hoe je effectief kunt communiceren als introverte leider, zowel verbale als non-verbale communicatie, en hoe je jouw boodschap duidelijk en overtuigend kunt overbrengen aan verschillende doelgroepen.

Programma-overzicht

 1. Persoonlijke intake: We bespreken jouw leiderschapsdoelen, uitdagingen en ambities.
 2. Coachsessies: Zes diepgaande coachsessies, online of live, waarin we jouw introverte leiderschap verkennen en ontwikkelen. Tijdens één sessie kun je heel bewust oefenen met jouw specifieke uitdagingen.
 3. Leiderschapsevaluatie: Een evaluatie van jouw leiderschapsstijl en ontwikkelingsgebieden.
 4. Maatwerk leiderschapsplan: Samen stellen we een gedetailleerd plan op voor jouw leiderschapsontwikkeling, inclusief concrete stappen en doelen.
 5. Online Academie: Je ontvangt praktische tools en bronnen om jouw groei te ondersteunen, inclusief toegang tot online modules en leiderschapsbronnen.

Investeer in jouw leiderschap

 • Online traject: €1495 inclusief BTW (particulier), €1495 exclusief BTW (zakelijk).
 • Live traject: €1695 inclusief BTW (particulier), €1695 exclusief BTW (zakelijk).

Zet de stap 

Wacht niet op het "juiste moment" om jouw leiderschapskracht te ontdekken en te ontwikkelen. Boek vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe dit traject jou kan helpen om jouw unieke stijl van introvert leiderschap te omarmen en te laten schitteren.

Boek een kennismaking