Loopbaancoaching: Introverte Kracht aan het Werk

Als introvert kan het soms lastig zijn om jezelf te verkopen in de professionele wereld. Je hebt misschien moeite met netwerken, jezelf promoten of jezelf laten zien op de werkvloer. Mijn loopbaancoaching is gericht op het ontwikkelen van jouw unieke sterke punten als introvert en het vinden van manieren om deze effectief in te zetten in jouw professionele leven.

In het traject Introverte Kracht aan het Werk ligt de nadruk op werk vinden of laten aansluiten bij jouw persoonlijkheid en werkstijl. We kijken naar jouw sterke punten en manieren om deze te gebruiken in jouw professionele leven. Ik help je ook bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van netwerken, solliciteren en het opbouwen van relaties op de werkvloer.

Mijn loopbaancoaching speciaal voor introverten bestaat uit persoonlijke gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten die zijn ontworpen om jouw groei en ontwikkeling te stimuleren. We stellen samen haalbare doelen en maken een plan van aanpak om deze doelen te bereiken.

Na dit traject

Een loopbaancoachingstraject kan verschillende resultaten opleveren, afhankelijk van de doelen die jij voor jezelf hebt gesteld en waar je aan wilt werken. Enkele mogelijke resultaten zijn:

 1. Meer zelfinzicht: Door middel van diverse gesprekken en oefeningen krijg je beter inzicht in wie je bent, wat je talenten en valkuilen zijn en wat je belangrijk vindt in je werk en leven. Dit kan helpen bij het maken van keuzes en het vinden van werk dat echt bij jou past.

 2. Meer zelfvertrouwen: Als introvert kan het soms lastig zijn om jezelf te laten zien en jezelf te presenteren. Door in een veilige omgeving te oefenen en te experimenteren met verschillende situaties, krijg je meer vertrouwen in jezelf en je capaciteiten.

 3. Effectiever communiceren: Door het verkrijgen van inzicht in jouw communicatiestijl en het oefenen van verschillende communicatievaardigheden, leer je om effectiever te communiceren met anderen, zowel in werk- als privésituaties.

 4. Passend werk vinden: Samen met mij ga je op zoek naar werk dat past bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden en interesses. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar jouw cv en werkervaring, maar ook naar wie jij bent als persoon en wat jij belangrijk vindt.

 5. Betere balans werk-privé: Als introvert kan het soms lastig zijn om de balans te vinden tussen werk en privé. Door te werken aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling, leer je beter om te gaan met stress en drukte, en kun je meer balans en rust creëren in je leven.

Deze resultaten zijn uiteraard afhankelijk van de doelen die jij hebt gesteld voor het coachingstraject en de inzet die je toont tijdens de gesprekken en oefeningen. Samen met mij werk je aan het behalen van de door jou gestelde doelen en zorg je ervoor dat je het maximale uit het traject haalt.

Hoe het traject eruitziet

Met behulp van de Talent Motivatie Analyse gaan we op zoek naar waar jij energie van krijgt. Dit kunnen we vervolgens koppelen aan beroepen die daar bij passen, zodat je een baan vindt waar jij energie van krijgt. Door het inzetten van een 360 graden feedbackanalyse, krijg je ook een goed beeld van hoe anderen naar jouw talenten kijken. Welke talenten zien zij al en welke mag je nog iets meer laten zien?

In dit traject is er ook uitgebreid aandacht voor introversie en de kracht daarvan. Je gaat op zoek naar jouw unieke kracht en hoe je die nog beter naar voren kunt brengen. Daarnaast leer je hoe je om kunt gaan met specifieke introverte uitdagingen. 

Bij dit programma zit inbegrepen

 • een intakegesprek 
 • 5 coachsessies van anderhalf uur, online of live op een locatie in Nederland of België
 • Online Academie waarin je verder de diepte in gaat
 • een persoonlijkheidstest
 • een TMA analyse
 • tools die je direct toe kunt passen in de praktijk

Mijn garantie

 • meer inzicht in jouw talenten en drijfveren
 • duidelijkheid over welke talenten jij nog verder kunt ontwikkelen
 • inzicht in jouw introverte kracht en hoe je die kunt laten zien
 • helderheid over welke banen als introvert echt bij je passen
 • de durf om de stap te zetten om voor jouw droombaan te gaan

Voor dit programma, op basis van live coaching, betaal je als particulier 1495 euro (inclusief btw, locatiehuur en reiskosten). Volg je dit programma liever online? Dan betaal je 1295 euro (inclusief btw). Voor zakelijke trajecten is de prijs respectievelijk 1295 en 1495 euro exclusief btw. 

Het juiste moment komt nooit

Wat ik regelmatig zie bij mensen, is dat ze gaan wachten tot 'het juiste moment'. Weet dat dit een beschermingsmechanisme is. Dit gaat hard aan het werk zodra je iets gaat doen dat buiten jouw comfortzone ligt. 

Het is heel begrijpelijk als je het spannend vindt om hulp te vragen. Weet dat ik als coach nooit zal oordelen over jou en dat alles wat we bespreken vertrouwelijk is. Je hoeft je dus zeker niet te schamen dat je hulp overweegt of te twijfelen over de vraag of je wel de resultaten gaat behalen die je wilt. 

Onthoud dat het inschakelen van een coach geen zwakte is, maar juist getuigt van moed en zelfliefde. Door jezelf de kans te geven om te groeien en te ontwikkelen, zul je op de lange termijn een stuk gelukkiger worden.

Wil je eens kennismaken? Boek dan gemakkelijk een vrijblijvend gesprek via de button hieronder. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Boek een kennismaking