Wandelcoaching: Stress en burnout

Heb je het gevoel dat stress en overprikkeling je leven overnemen? Als introvert ben je misschien gevoeliger voor de eisen van de buitenwereld en ervaar je dit als een continue uitdaging. Mijn stress- en burnout wandeltraject is ontworpen om je te helpen weer in balans te komen.

Als introvert begrijp je als geen ander de behoefte aan rust, stilte, en een diepere verbinding met jezelf. Maar soms kan de druk om te voldoen aan de verwachtingen van anderen, de hectiek van het dagelijks leven en de eisen van werk en sociale interacties je overweldigen.

Mijn stress- en burnouttraject helpt je hierbij en sluit naadloos aan bij jouw introverte aard. In vier wandelsessies neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij we de natuur inzetten als coachinstrument.

Dit traject is niet alleen een kans om de symptomen van stress en burnout te bestrijden, maar ook om je introverte eigenschappen te omarmen en ze als bron van kracht te zien. Als coach begrijp ik de uitdagingen die je als introvert tegenkomt en werk met jou samen om gepaste oplossingen te vinden die passen bij jouw behoeften en levensstijl. Tijdens de sessies leer je stress te herkennen en beheersen, burnout te voorkomen, en krachtige gewoonten voor zelfzorg te ontwikkelen.

Het doel van dit traject is niet alleen om de last van stress te verlichten, maar ook om jou als introvert de middelen te geven om te floreren, te groeien en te stralen in stilte. Ik geloof dat jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten als introvert een onschatbare bijdrage leveren aan de wereld, en wil je helpen om deze te omarmen en te benutten.

Bij dit programma zit inbegrepen:

  • een intakegesprek
  • 4 coachsessies van 1,5 uur op een bosrijke locatie in Nederland of België
  • aanvullende online module
  • ontspanningsoefeningen
  • persoonlijke begeleiding

Mijn garantie:

  • Je leert beter omgaan met stress en overprikkeling
  • Je ervaart meer balans
  • Het wordt rustiger in je hoofd

Dit programma kost 995 euro inclusief btw voor particuliere klanten. Voor zakelijke klanten is de prijs exclusief btw. Vanwege de inhoud en het doel van het traject raad ik aan om dit live te volgen. 

Het juiste moment komt nooit

Wat ik regelmatig zie bij mensen, is dat ze gaan wachten tot 'het juiste moment'. Weet dat dit een beschermingsmechanisme is. Dit gaat hard aan het werk zodra je iets gaat doen dat buiten jouw comfortzone ligt. 

Het is heel begrijpelijk als je het spannend vindt om hulp te vragen. Weet dat ik als coach nooit zal oordelen over jou en dat alles wat we bespreken vertrouwelijk is. Je hoeft je dus zeker niet te schamen dat je hulp overweegt of te twijfelen over de vraag of je wel de resultaten gaat behalen die je wilt. 

Onthoud dat het inschakelen van een coach geen zwakte is, maar juist getuigt van moed en zelfliefde. Door jezelf de kans te geven om te groeien en te ontwikkelen, zul je op de lange termijn een stuk gelukkiger worden.

Wil je eens kennismaken? Boek dan gemakkelijk een vrijblijvend gesprek via de button hieronder. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Boek een kennismaking