Als coach vind ik kwaliteit erg belangrijk en daar hoort ook certificering bij. Daarom ben ik blij te kunnen melden dat ik sinds deze week ook gecertificeerd ben als Register Loopbaanprofessional bij Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches.

Loopbaanbegeleiding is een vak. Het keurmerk Register Loopbaanprofessional bevestigt dat ik als coach beschik over beroepsspecifieke kennis, vaardigheden en ervaring. Ik heb dit keurmerk toegekend gekregen op basis van de volgende criteria:

  • een afgeronde WO opleiding op het gebied van mens en organisatie, namelijk een Master of Business Administration
  • 1200 uur specifieke beroepservaring als loopbaanprofessional
  • een afgerond portfolio waaruit blijkt dat ik een begeleidingstraject in de vingers heb en die kennis en competenties ook in de praktijk kan toepassen
  • een ontwikkelplan waarin ik heb beschreven hoe ik mijn verdere professionele ontwikkeling wil vormgeven. Dit doe ik onder andere door vakken te volgen van de Bachelor Psychologie aan de Open Universiteit

Kwaliteitskring

Naast de certificering ben ik ook actief binnen de regionale Kwaliteitskring van Noloc. In een kwaliteitskring ontmoeten leden van Noloc elkaar om te praten over vakontwikkelingen, inhoudelijke verdieping en de eigen ervaringen als loopbaanprofessional. Op die manier doe ik nieuwe kennis op en kan ik ook sparren met vakgenoten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het vlak van loopbaancoaching? Neem dan gerust contact met me op. 

Noloc