Ben jij helemaal klaar met je huidige baan? Maar weet je niet zo goed wat er wel bij jou zou passen? Of heb je een nieuwe baan op het oog, maar weet je niet zo goed hoe je hier nu succesvol op solliciteert? Dat een meer komt aan bod tijdens mijn zomertraining Sollicitatiesucces voor Introverten.

Tijdens deze training brengen we jouw kwaliteiten en wensen in kaart en gaan we aan de slag met jouw zichtbaarheid. Hoe vind je iets dat helemaal bij jou past als introvert? Hoe ontdek je jouw sterke kanten? En hoe zorg je er vervolgens voor dat die ook gezien worden in jouw CV én het sollicitatiegesprek? Al deze vragen gaan we beantwoorden tijdens deze training.

Voor deze training werk ik samen met Bob de Groot, die ruime ervaring heeft als recruiter en headhunter. Bob vult mijn expertise over kwaliteiten, werkgeluk en introversie aan met handige tips over zichtbaarheid en het voeren van sollicitatiegesprekken. We nemen allebei de helft van het programma voor onze rekening.

Ideaal moment

Waarom is de zomer zo'n ideaal moment voor deze training? Hier zijn een aantal redenen waarom deze zomer jouw tijd is om te schitteren:

1️⃣ Versterk jezelf in een ontspannen sfeer

De zomer staat bekend om zijn ontspannen en zorgeloze sfeer. Dit is het perfecte moment om aan jezelf te werken en te groeien. De training vindt plaats in een inspirerende omgeving waar je je op je gemak voelt omdat we werken in een kleine groep.

2️⃣ Maak gebruik van rustige periodes

Tijdens de zomermaanden zijn veel mensen met vakantie of genieten ze van vrije dagen. Dit betekent dat er minder concurrentie is bij sollicitaties en dat je meer aandacht kunt krijgen van recruiters en werkgevers. De training zal je helpen om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten, zelfs in een competitieve markt.

3️⃣ Leer effectieve communicatievaardigheden

De zomer biedt een overvloed aan sociale activiteiten en evenementen. Mijn training is de ideale gelegenheid om je communicatievaardigheden te oefenen en te verbeteren, zodat je vol zelfvertrouwen kunt netwerken en jezelf kunt presenteren op een manier die bij jou past.

Het Programma

Het programma van de training ziet er als volgt uit:

10:00 - 11:30: Kennismaking en identificeren van persoonlijke kwaliteiten en wensen

11:30 - 12:30: Zichtbaarheid en zelfpresentatie

12:30 - 13:30: Lunchpauze

13:30 - 14:30: Regie nemen in het sollicitatiegesprek 

14:30 - 16:00: Omgaan met lastige vragen en onderwerpen 

16:00 - 16:15: Korte pauze

16:15 - 17:00: Individuele actieplannen en afronding

17:00: Netwerkmogelijkheid

Deze training wordt gegeven op donderdag 31 augustus. Hij duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief lunch. De locatie is het Coachhuis in Rotterdam (Wijnhaven 36). Voor dit alles betaal je 450 euro inclusief btw. Maximaal 10 deelnemers.

Wil je ook aan de slag met belemmerende overtuigingen? Dan kun je deze training combineren met mijn training Ontdek de Kracht van Introversie.

Wat houdt je tegen?

Ik begrijp heel goed dat je misschien wat twijfels hebt:

🤔 "Ik ben bang dat ik niet goed genoeg ben voor de training."

Mijn training is speciaal ontworpen voor introverten zoals jij. Ik bied een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien in jouw eigen tempo. Je zult merken dat jouw introverte eigenschappen juist waardevolle troeven zijn tijdens het sollicitatieproces.

🤔 "Ik ben te druk in de zomer."

Ik begrijp dat je agenda vol kan zitten, maar het is belangrijk om tijd vrij te maken voor je persoonlijke ontwikkeling. De training is intensief, maar ook flexibel. Ik bied verschillende sessies en tijdsblokken aan, zodat je een schema kunt vinden dat bij jouw zomerplanning past.

🤔 "Ik ben niet goed in netwerken."

Geen zorgen! De training besteedt speciale aandacht aan het ontwikkelen van effectieve netwerkvaardigheden voor introverten. We bieden praktische tips en technieken die je helpen om comfortabel en authentiek te netwerken, zelfs als je normaal gesproken terughoudend bent. 

🤔 "Ik heb al eerdere sollicitatietrainingen gevolgd en ze hebben niet geholpen."

Deze sollicitatietraining is specifiek afgestemd op de behoeften van introverte sollicitanten. Ik weet namelijk dat generieke trainingen niet altijd effectief zijn voor introverten. Mijn aanpak richt zich op het benadrukken van jouw sterke punten en het ontwikkelen van strategieën die rekening houden met jouw unieke eigenschappen als introvert. We bieden praktische oefeningen en feedback om je vaardigheden te versterken en je zelfvertrouwen te vergroten.

🤔 "Ik ben bang dat ik niet genoeg resultaten zal zien."

Ik ben ervan overtuigd dat deze training jou waardevolle inzichten en tools zal bieden om je sollicitatiesucces te vergroten. Wel is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat sollicitatieprocessen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren. De training zal je uitrusten met de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen om jezelf effectiever te presenteren en je kansen op succes te vergroten.

Grijp deze zomer de kans om jouw introverte kracht te omarmen en jouw sollicitatieskills naar een hoger niveau te tillen. Samen zullen we ervoor zorgen dat jij de concurrentie voorbijstreeft en jouw droombaan vindt én krijgt.

Ik doe mee