Teamcoaching: introversie en neurodiversiteit

Teamcoaching

Wil jij jouw team coachen op verschillen in persoonlijkheid? Dan is mijn teamcoachtraject iets voor jou. In dit traject zoomen we in op het thema persoonlijkheid, waar uiteraard ook introversie en extraversie aan bod zullen komen. We steken het echter breder in door alle aspecten van de Big Five mee te nemen. Ook neurodiversiteit is een belangrijk thema.

Dit kan vervolgens gecombineerd worden met specifieke thema's die spelen binnen het team, zoals bijvoorbeeld omgaan met verandering, assertiviteit en/ of leiding geven. Ieder teamcoachtraject wordt in overleg en op maat samengesteld, zodat het goed aansluit bij wat het team nodig heeft. 

Meer weten? Boek een gratis kennismaking

 

In-company training over introversie

Wil je het volledige potentieel van al je medewerkers benutten? Wil je diversiteit vanuit een heel nieuw perspectief bekijken? En wil je dat je medewerkers elkaar beter begrijpen, zodat ze beter samenwerken?

Via workshops en trainingen (ook online mogelijk) kan ik medewerkers helpen meer inzicht te krijgen in hun eigen persoonlijkheid en die van anderen. Dit helpt introverte medewerkers zich beter begrepen te voelen en de extraverte mensen beter te begrijpen, wat uiteindelijk zal leiden tot meer ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie. Programma's en prijzen in overleg.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Eerdere trainingservaring

In-company:

Arup
ASML
Berlin School of Creative Leadership
Coach Consult Collectief
EGM
Fontys
Gemeente Amsterdam
IND
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Nationale Nederlanden
Noloc
NSPOH
De Persgroep
Sony
Van Ede en Partners

Karolien Koolhof